Liput

ELOKUVALIPPUJEN HINNAT 2020

Peruslippu: 10€

Sarjalippu (12 lippua): 100€

Perjantain mykkäelokuvanäytös: ilmoitetaan myöhemmin

Lauantain mykkäelokanäytös: ilmoitetaan myöhemmin

ENNAKKOON VARATTUJEN LIPPUJEN LUNASTUS

Kaikki ennakkoon varatut liput lunastetaan Koulun piha-alueen ”Ennakkovaraus” -merkinnällä varustetuista lipunmyyntipisteistä. Festivaalin aikainen lipunmyynti alkaa keskiviikkona 10.6. klo 9.

Kaikki liput on lunastettava kerralla, viimeistään tuntia ennen ensimmäistä varattua näytöstä. Ennakkolippujen lunastus päättyy joka päivä klo 21.

LIPUNMYYNTI

Sodankylän elokuvajuhlat on siirtynyt uuteen lipunmyyntijärjestelmään, millä pyrimme helpottamaan ostostapahtumaa ja vähentämään jo perinteeksi muodostunutta jonottamista. Kaikkia jonoja emme varmaankaan pysty välttämään, mutta ostostapahtuman voimme tehdä huomattavasti sujuvammaksi ja nopeammaksi.

Olemme uudistaneet lipunmyyntimenetelmiämme kesän 2016 jälkeen:

Avaamme myös alkavien näytösten kassat.

Mikäli haluatte suoriutua lippujonosta nopeasti ja ostaa vain juuri alkavaan näytökseen lipun, on käytössä erikseen alkavien näytösten lippupisteet koulun piha-alueella.

Nyt voit maksaa myös pankki- tai luottokortilla käteisen lisäksi.

LIPPUJEN OSTAMINEN FESTIVAALIN AIKANA

Festivaalin aikana lipunmyynti on avoinna keskiviikkona 12.6. kello 10 alkaen, muina päivinä klo 9 alkaen, aina viimeisen näytöksen alkamiseen asti. Elokuvateatteri Lapinsuusta lippuja voi ostaa etukäteen kaikkiin Lapinsuun näytöksiin, muilta esityspaikoilta kaikkien esityspaikkojen kaikkiin näytöksiin.

Kaikkiin tuleviin näytöksiin voi ostaa lippuja koko festivaalin ajan keskiviikosta alkaen.

Mykkänäytösten lippuja voi ostaa kaikista lipunmyyntipisteistä niin kauan kuin niitä ennakkoon riittää.

Ilmaisnäytöksiin (esim. keskustelutilaisuuksiin) ei jaeta lippuja vaan paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Liikunta- ja näkörajoitteisen henkilön saattaja pääsee maksutta mukaan elokuviin, kunhan ensin noutaa vapaalipun lipunmyyntipisteistä.

Festivaali pidättää oikeuden ohjelmistomuutoksiin.

ELOKUVALIPPUJEN ENNAKKOVARAUS

Elokuvalippujen ennakkovaraus vuodelle 2019 alkaa on päättynyt. Lippuja voi varata ennakkoon Lapinsuun, Ison Teltan ja Koulun näytöksiin. Kitisen Kinoon ei voi varata lippuja etukäteen. Ennakkovarausten kiintiö on 30% paikoista jokaista näytöstä kohti. Näin takaamme mahdollisuuden ostaa lippuja myös paikan päältä. Viimeiset näytöskohtaiset liput ovat myynnissä vasta näytöksen varsinaisena esityspäivänä.

Loput liput tulevat myyntiin keskiviikkona 12.6. klo: 10:00

ENNAKKOMYYNTI 2019:

Ma 3.6. klo 15 – 21

Ti 4.6. – pe 7.6. klo 12 – 20

La 8.6. – su 9.6. klo 12 – 16