Esteettömyys

Auta ja anna tilaa

Festivaali pyrkii huomioimaan esteettömyyden sekä alueelle saavuttaessa että esityspaikoilla. Otamme mielellämme vastaan ideoita siitä, miten voisimme vielä parantaa festivaalien saavutettavuutta kaikkien kannalta.

Suosittuihin näytöksiin saattaa muodostua pitkiä jonoja. Henkilökuntamme auttaa, jos pitkä odotus ei syystä tai toisesta tunnu mukavalta.

Liikunta- ja näkörajoitteisen henkilön saattaja pääsee maksutta mukaan elokuviin, kunhan ensin noutaa vapaalipun lipunmyyntipisteistä.

Lapinsuussa henkilökuntamme on toisessa kerroksessa. Tätä varten teatterin ulko-ovessa on puhelinnumero, josta saa apua esteettömään sisäänpääsyyn.

Pysäköinti

Alueella on muuten pysäköinti kielletty, mutta erikseen merkittyjä liikkumisesteisten parkkipaikkoja on kahdessa paikassa. Heti alueen sisäänkäynnin jälkeen on yksi parkkipaikka koulurakennuksen päädyssä. Lisää paikkoja löytyy anniskeluteltan vierestä.

Esteetön WC

Koulun aulassa on esteetön WC ennen esityssalin ovea. Lisäksi Ison teltan ja koulurakennuksen päädyn välissä on esteetön väliaikais-WC.