Talkoolaiset

Talkoolaishaku vuodelle 2018

Tervetuloa rakentamaan Sodankylän elokuvajuhlia 2018!

Jos talkoolaisuus tämänvuotisilla Sodankylän elokuvajuhlilla kiinnostaa, mutta et ole vielä hakenut, laita sähköpostia osoitteeseen staff@msfilmfestival.fi!

Vuoden 2018 festivaali järjestetään 13.-17.6.2018. Talkooväen olisi hyvä olla paikalla maanantaina 11.6., viimeistään tiistaina 12.6. klo 18.30. Varaudu olemaan Sodankylässä ma 18.6. asti, sillä kaikki osallistuvat festivaalin pystyttämiseen ja purkamiseen. Purkaminen tapahtuu festivaalin viimeisen näytöksen päätyttyä. Loppupurkamisen jälkeen, maanantai-iltapäivästä alkaen, festivaali tarjoaa kaikille talkoolaisille päättökaronkan kauniilla paikalla joen rannalla iloisissa tunnelmissa: saunomista, uimista, vapaamuotoista seurustelua ja tarjoiluista nauttimista hyvässä seurassa.

Festivaalitoimisto sijaitsee Kitisenrannan koululla, jossa on myös festivaalin lehdistökeskus, kaksi esityspaikkaa sekä talkoolaisten ilmoittautumis-, majoitus- ja ruokailutilat.

Ohjeeksi ensikertalaiselle:
Tarkoituksenamme on järjestää tasokas, spontaani ja ennen kaikkea hauska ja antoisa festivaali. Työskentely vaatii joissakin tilanteissa 110%:n suorituksen niin henkisesti kuin ruumiillisestikin. Varauduthan siihen, että kaikki eivät voi saada ensisijaisesti haluamaansa työtä, vaan festivaali pidättää oikeuden sijoittaa hakijat festivaalin tarpeen mukaisesti eri työtehtäviin.

Talkooväelle tarjotaan ruokailu, majoitus ja festivaalipaita sekä vapaa-aikana ilmainen sisäänpääsy elokuviin. Jos sinulla on voimassa oleva anniskelupassi, järjestyksenvalvojakortti, ensiapukortti tai hygieniapassi olet etusijalla tulla valituksi!

Valintaprosessista

Talkoolaisrekry suomenkielisille on jatkuvasti auki, mutta mitä aiemmin haet, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on sijoittua ensisijaisiin hakukohteisiisi. Kun saat hyväksymiskirjeen, vastaathan siihen mahdollisimman pian ja varmistat näin talkoolaispaikkasi!Tarvitsemme noin 250 talkoolaista joka vuosi eri tehtäviin festivaalin aikana. Yleensä toukokuun alkuun mennessä olemme vastaanottaneet sopivia hakemuksia tarvitsemamme määrän. Aikataulu kuitenkin vaihtelee vuosittain hakemusmäärien mukaan. Myöhään lähetetyt, hyväksymättömät hakemukset odottavat peruutusjonossa mahdollisesti uudestaan vapautuvia paikkoja. Kannattaa siis hakea mahdollisimman ajoissa!

Aloitamme hakemuksien käsittelyn maaliskuussa 2018 ja päätämme käsittelyn toukokuun loppuun mennessä. Kaikki valituksi tulevat saavat ilmoituksen ja lisäinformaatiota sähköpostitse. Huomaathan, että käsittelemme ainoastaan ne hakemukset, joiden jokainen kohta on täytetty.

Kysymykset osoitteeseen: staff@msfilmfestival.fi

Huom!  Järjestyksenvalvojina toimivat talkoolaiset (järjestyksenvalvojakortti vaaditaan), saavat lisäetuina vip-passin (vapaa pääsy näytöksiin vapaa-ajalla), klubikortin (vapaa pääsy klubille vapaa-ajalla) ja piikin pubiteltalle (normaalin talkooruokailun lisäksi, ei sisällä alkoholijuomia).

Tarvitsemme talkoolaisia jo 28./29.5. alkaen pidemmäksi aikaa – mahdollisesti 8.6. asti – festivaalin rakentamiseen. Luvassa on mieletön työkokemus eli teltan pystytystä, katsomoiden ja esityspaikkojen rakentamista yms. yms

Vaatimuksina: Erotat vasaran pensselistä ja sinulla on oikea asenne. Erikoisetuja luvassa normitalkoolaisetujen lisäksi, kuten vapaata koko festivaalin ajan ja henkilökohtainen vip-passi (kaikkiin näytöksiin vapaa pääsy jonon ohi).

Jos työpesti kiinnostaa ja sopii aikatauluihisi, niin mainitse hakemuksen lisätiedoissa kiinnostuksestasi teltanpystytystyötä kohtaan. Jos olet jo lähettänyt hakemuksesi aiemmin, niin lähetä lisäviestiä osoitteeseen staff@msfilmfestival.fi.

Toukokuussa tulleet hakemukset ovat jonossa odottamassa peruutuspaikkoja. Tarkkailkaa sähköpostianne!

Ethän liitä hakemukseesi mitään linkkejä. Ohjelma tulkitsee sen roskapostiksi ja estää lomakkeen lähettämisen.

TÄYTÄ LOMAKE: TALKOOLAISHAKEMUS 2018