Talkoolaiset 2022

TALKOOLAISHAKU SODANKYLÄN ELOKUVAJUHLILLE AVAUTUU HELMIKUUSSA 2022

___

Talkoolaishaku vuodelle 2020

Tervetuloa rakentamaan Sodankylän elokuvajuhlia 2020!

Vuoden 2020 festivaali järjestetään 10.-14.6.2020. Talkooväen olisi hyvä olla paikalla maanantaina 8.6., viimeistään tiistaina 9.6. klo 18.30. Varaudu olemaan Sodankylässä ma 15.6. asti, sillä kaikki osallistuvat festivaalin pystyttämiseen ja purkamiseen. Purkaminen tapahtuu festivaalin viimeisen näytöksen päätyttyä. Loppupurkamisen jälkeen, maanantai-iltapäivästä alkaen, festivaali tarjoaa kaikille talkoolaisille päättökaronkan kauniilla paikalla joen rannalla iloisissa tunnelmissa: saunomista, uimista, vapaamuotoista seurustelua ja tarjoiluista nauttimista hyvässä seurassa.

Festivaalitoimisto sijaitsee Kitisenrannan koululla, jossa on myös festivaalin lehdistökeskus, kaksi esityspaikkaa sekä talkoolaisten ilmoittautumis-, majoitus- ja ruokailutilat.

Ohjeeksi ensikertalaiselle:
Tarkoituksenamme on järjestää tasokas, spontaani ja ennen kaikkea hauska ja antoisa festivaali. Työskentely vaatii joissakin tilanteissa 110%:n suorituksen niin henkisesti kuin ruumiillisestikin. Varauduthan siihen, että kaikki eivät voi saada ensisijaisesti haluamaansa työtä, vaan festivaali pidättää oikeuden sijoittaa hakijat festivaalin tarpeen mukaisesti eri työtehtäviin.

Talkooväelle tarjotaan ruokailu, majoitus ja festivaalipaita sekä vapaa-aikana ilmainen sisäänpääsy elokuviin. Jos sinulla on voimassa oleva anniskelupassi, järjestyksenvalvojakortti, ensiapukortti tai hygieniapassi olet etusijalla tulla valituksi!

Valintaprosessista

Talkoolaisrekry suomenkielisille on jatkuvasti auki, mutta mitä aiemmin haet, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on sijoittua ensisijaisiin hakukohteisiisi. Kun saat hyväksymiskirjeen, vastaathan siihen mahdollisimman pian ja varmistat näin talkoolaispaikkasi!Tarvitsemme noin 250 talkoolaista joka vuosi eri tehtäviin festivaalin aikana. Yleensä toukokuun alkuun mennessä olemme vastaanottaneet sopivia hakemuksia tarvitsemamme määrän. Aikataulu kuitenkin vaihtelee vuosittain hakemusmäärien mukaan. Myöhään lähetetyt, hyväksymättömät hakemukset odottavat peruutusjonossa mahdollisesti uudestaan vapautuvia paikkoja. Kannattaa siis hakea mahdollisimman ajoissa!

Aloitamme hakemuksien käsittelyn 14.4.2020 ja päätämme käsittelyn toukokuun loppuun mennessä. Kaikki valituksi tulevat saavat ilmoituksen ja lisäinformaatiota sähköpostitse. Huomaathan, että käsittelemme ainoastaan ne hakemukset, joiden jokainen kohta on täytetty.

Kysymykset osoitteeseen: staff@msfilmfestival.fi

Huom! Järjestyksenvalvojina toimivat talkoolaiset (järjestyksenvalvojakortti vaaditaan), saavat lisäetuina vip-passin (vapaa pääsy näytöksiin vapaa-ajalla, koskee kaikkia muita näytöksiä paitsi Elokuvateatteri Lapinsuun ja Kitisen kinon loppuunmyytyjä näytöksiä), klubikortin (vapaa pääsy klubille vapaa-ajalla) ja piikin pubiteltalle (normaalin talkooruokailun lisäksi, ei sisällä alkoholijuomia).  

Tarvitsemme joukon talkoolaisia jo 25.5.–30.5. (ennakkoryhmä I)  ja 31.–6.6 (ennakkoryhmä II) festivaalin rakentamiseen. Työaikasi on sama kuin festivaalin aikaan talkoilevilla. Luvassa on mieletön työkokemus eli teltan pystytystä, katsomoiden ja esityspaikkojen rakentamista yms.
Vaatimuksina: Erotat vasaran pensselistä ja sinulla on ehdottoman reipas ja positiivinen asenne. Luvassa on erikoisetuja normaalien talkoolaisetujen lisäksi: vapaata koko festivaalin ajan, henkilökohtainen VIP-passi (vapaa pääsy näytöksiin vapaa-ajalla, koskee kaikkia muita näytöksiä paitsi elokuvateatteri Lapinsuun ja Kitisen kinon loppuunmyytyjä näytöksiä) sekä vapaa pääsy jonojen ohi.

Jos työpesti kiinnostaa ja sopii aikatauluihisi, niin mainitse hakemuksen lisätiedoissa kiinnostuksestasi teltanpystytystyötä kohtaan. Jos olet jo lähettänyt hakemuksesi aiemmin, niin lähetä lisäviestiä osoitteeseen staff@msfilmfestival.fi.

Toukokuussa tulleet hakemukset ovat jonossa odottamassa peruutuspaikkoja. Tarkkailkaa sähköpostianne!

Ethän liitä hakemukseesi mitään linkkejä. Ohjelma tulkitsee sen roskapostiksi ja estää lomakkeen lähettämisen.