Press

Media-akkreditointi

Hakeaksesi media-akkreditointia 33. Sodankylän elokuvajuhlille ole hyvä ja täytä alla oleva sähköinen lomake.
Muistathan täyttää lomakkeen kaikki kohdat ja liittää mukaan kasvokuvasi. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse tai faksilla lähetettyjä hakemuksia. Pyydämme lomaketta jokaiselta akkreditointia hakevalta – hoidathan ajoissa myös valokuvaajien hakemukset!

Lähetäthän hakemuksen ajoissa, lomakkeen viimeinen palautuspäivä on perjantai 1.6.2018. Mikäli hakemuksesi hyväksytään, saat sähköpostitse hyväksymiskirjeen käytännön ohjeineen kesäkuun ensimmäisellä täydellä viikolla.

Jos olet myöhästynyt media-akkreditoitumisesta, lähetä sähköpostia osoitteeseen press@msfilmfestival.fi, niin harkitsemme akkreditointihakemustasi tapauskohtaisesti.

Sodankylän elokuvajuhlille on akkreditoitumismahdollisuus vain median edustajille festivaalien rajallisten katsomopaikkojen vuoksi. Jos kuitenkin katsot, että sinulla on muuten kuin lehdistön edustajana erityinen syy saada akkreditointi, ota yhteyttä: johanna.saarinen@msfilmfestival.fi.

 

Lehdistökuvat

Painokelpoisia kuvia festivaalivieraista ja festivaalilla esitettävistä elokuvista ladataan lehdistön kuvapankkiin pitkin kevättä ja alkukesää.

Kutsun selata ja käyttää kuvapankkia saat tiedottajalta: press@msfilmfestival.fi
Festivaalin kuvagalleriassa olevat kuvat ovat myös lehdistön käytettävissä, kunhan kuvaajan nimi muistetaan mainita. Gallerian kuvat sisältävät painokelpoiset versiot.

Kuvagalleria 2015
Kuvagalleria 2014
Kuvagalleria 2013

Kuvagalleria 2012

Kuvagalleria 2011

Kuvagalleria 2010
Kuvagalleria 2009
Kuvagalleria 2008
Kuvagalleria 2007
Kuvagalleria 2006
Kuvagalleria 2005
Kuvagalleria 2004

Lämpimästi tervetuloa Sodankylän elokuvajuhlille!