Keskustelua koronan kurittamasta kulttuurialasta – testaa tietosi elokuvista ja työehtosopimuksista!

Osallistu Ammattiliitto Pron ja Sodankylän elokuvajuhlien yhteiseen TIETOKILPAILUUN, jaossa on tietoa ja houkuttelevia palkintoja! Kilpailu jatkuu 30.6.2020 saakka, voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Palkinnot toimitetaan sähköpostiin heinäkuun alussa.

Jaossa on lahjakortteja vuoden 2021 Sodankylän elokuvajuhlille:

  1. palkinto: Vieraskortti ja 100 € lahjakortti festivaalien telttaravintolaan tapahtuman aikana.
  2. palkinto: Sarjakortti (12 elokuvaa) ja 50 € lahjakortti festivaaliravintolaan.
  3. palkinto: 2 mykkäelokuvalippua ja 25 € lahjakortti festivaaliravintolaan.

Kaikkien osallistuneiden kesken Ammattiliitto Pro arpoo lisäksi:

3 kpl lahjakortteja Levi Hotel Spa (2hh / 2vrk)

3 kpl Risteilylahjakortteja, Viking Line

Vakuutusyhtiö Turva arpoo 3 kappaletta Savotta Satulareppua (323).

VASTAA KILPAILUKYSYMYKSIIN TÄÄLLÄ!

Perjantaina 12. kesäkuuta taiteen piinkovat ammattilaiset ja Sodankylän elokuvajuhlilta tutut henkilöt keskustelivat siitä, miten monin tavoin koronaepidemian aiheuttamat rajoitukset kurittavat kulttuurialaa. Työ ja toimeentulo taiteen ja tapahtumien kentällä -paneelikeskustelussa olivat mukana ohjaaja Heikki Kujanpää, muusikko Markus Nordenstreng, tapahtumajärjestäjä ja tuottaja Vesa Ristimäki ja Ammattiliitto Pron puheenjohtaja Jorma Malinen. Keskustelua johti toimittaja ja tuottaja Iida Simes.

Taiteen tekijöiden lisäksi tilanne vaikuttaa laajasti taiteen ja tapahtumien alalla työskenteleviin ihmisiin. Ammattiliitto Pro paitsi tukee jäseniään vaikeassa tilanteessa, myös käy keskustelua elinkeinoelämän ja valtion johdon kanssa taatakseen paremmat edellytykset jäsentensä toimeentulolle.