Katselualusta on nyt julkaistu!

Tervetuloa tutustumaan Sodankylä ikuisesti -verkkofestivaalin katselualustaan! Elokuvien aarrearkku on nyt auki ja lipunmyynti alkanut!

Kirjaudu scope.msfilmfestival.fi -sivustolle sähköpostiosoitteellasi ja luo ensimmäisellä kirjautumiskerralla haluamasi salasana. Näiden tietojen avulla pääset kirjautumaan sivustolle myös jatkossa.

Klikkaamalla elokuvan julistekuvaa pääset vuokraamaan kyseisen elokuvan pankki- tai luottokorttia käyttäen. Vuokraushinta lukee elokuvan tiedoissa, hinnat ovat 4–6 euroa kappale. Elokuvien lisäksi löydät sivustolta aamukeskustelut, jotka ovat vapaasti katsottavissa. Myynnissä on myös erikoishintaisia lippupaketteja.

Elokuva tai aamukeskustelu on katsottavissa ohjelmakartassa ilmoitetusta hetkestä viiden (5) päivän ajan. Katselun voi keskeyttää ja kyseisen elokuvan voi katsoa loppuun 30 tunnin ajan aloitushetkestä. Elokuvien tekstitysvaihtoehdot löytyvät katseluikkunan alareunasta CC-merkitystä kuvakkeesta. Osassa elokuvista on suomenkielinen tekstitys, osa on tekstitetty englanniksi.

Elokuvat ovat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta katsottavissa vain Suomessa. Julkistamme Suomen rajojen ulkopuolella nähtävät elokuvat tiistaina 9.6. For our international friends: there’ll be a pleasant surprise for you coming up on June 9th!

Tarkemmat käyttöohjeet löydät täältä.

Tulossa on myös neuvontapuhelin, joka aukeaa elokuvanäytösten alkaessa keskiviikkona 10. kesäkuuta.

Tervetuloa mukaan elokuvahurmokseen!