Lipunmyynti on alkanut!

Lippujono elokuvateatterin ulkopuolella

Festivaalin katselualusta Festival Scope -sivustolla on avattu, ja lipunmyynti on käynnistynyt. Löydät koko elokuvatarjonnan osoitteesta scope.msfilmfestival.fi. Palvelua voi käyttää joko suomeksi tai englanniksi.

SIIRRY KATSELUALUSTALLE JA LIPUNMYYNTIIN

Alla muutamia tärkeitä ohjeita Festival Scope -alustan käyttöön:

Palvelu vaatii kirjautumista

Festival Scope -alustan käyttö vaatii kirjautumista. Kirjautumista varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen ja itse luomasi salasanan. Näiden tietojen avulla pääset kirjautumaan sivustolle myös jatkossa.

Hinnat ja lipun ostaminen

Lipun ostamista varten tarvitset pankki- tai luottokortin. Pääset vuokraamaan haluamasi elokuvan klikkaamalla elokuvan julistekuvaa Festival Scopen valikossa. Vuokraushinta lukee elokuvan tiedoissa. Yksittäislippujen hinnat ovat 4,50–6,50 €, lyhytelokuvien 1,50 €, pakettilippujen hinnat 10–75 € ja festivaalipassien 180  €.

Sivustolta löytyvät aamukeskustelut tarjoamme teille ilmaiseksi, samoin Yle Teemalla ja Yle Areenassa nähtävä, ohjelmistoomme kuuluva Sodankylän parhaat – 1987 -paketti on katsojille maksuton.

Elokuvien katseluoikeudet

Elokuvanäytökset vapautuvat katsottaviksi ohjelmakartan mukaisessa järjestyksessä ja ovat katsottavissa viiden (5) päivän ajan katselun aloittamishetkestä alkaen. Ennakkoon ostetulla festivaalipassilla katseluoikeus on 5 päivää kunkin elokuvan ohjelmakartan mukaisesta katseluun vapautumisesta.

Ennakkoon ostetuilla lipuilla katseluoikeus on viisi päivää elokuvan ohjelmakarttaan merkitystä alkamisajasta. Elokuvan katseluun vapautumisen jälkeen ostetuilla lipuilla katseluoikeus on puolestan voimassa viisi päivää lipun maksuhetkestä.

Yhden elokuvan voi katsoa yhden kerran. Elokuvan katselun voi keskeyttää ja kyseisen elokuvan voi katsoa loppuun 30 tunnin ajan katselun aloittamisesta.

Elokuvat ovat katsottavissa vain Suomen rajojen sisäpuolella, ja näytöskohtainen katsojamäärä on rajallinen.

Elokuvien katsominen

Elokuvien katselu tapahtuu verkossa tietokoneen tai mobiililaitteen verkkoselaimen kautta (esim. Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Microsoft Edge, Chromecast, iOS- ja Android -apps, Safari). Katseluun tarvitaan inernetyhteys ja katselulaite (tietokone, tabletti tai muu mobiililaite).

Osassa elokuvista on suomenkielinen tekstitys, osa on tekstitetty englanniksi. Elokuvien tekstitysvaihtoehdot löytyvät katseluikkunan alareunasta CC-merkitystä kuvakkeesta.

Mistä saa apua?

Palvelun käyttöohjeet löydät täältä. 

Lisäksi neuvontapalvelumme palvelee teitä sähköpostitse 3.–21.6. osoitteessa info@msfilmfestival.fi sekä puhelimitse 17.6. alkaen.